16. Nemzetközi Hapkido Szeminárium, Zágráb, 2013.12.14-15.

2013. december 14., szombat - 2013. december 15., vasárnap

Mesterünk a Magyar Hapkido Csapattal Horvátországban járt.

Mladen Kuznik 7. Dan Hapkido Nagymester december 14-15-én rendezte meg az Európai Hapkido Unió  16. Nemzetközi Hapkido Szemináriumát. Az eseményen nyolc ország hapkidosai vettek részt.

A magyar csapatot Kopasz Attila (4. dan Hapkido és 2. dan Taekwond)o és a Hwarangdo S.E tanítványai, valamint Hegyes Imre (3. dan Taekwondo és 2.kup Hapkido) alkotta.

A kétnapos decemberi szeminárium Zágrábban került megrendezésre, ahol több Nagymester, több stílusban oktatta az önvédelmi technikákat. A Szeminárium oktatók voltak:

  • Mladen Kuznik 7. Dan Hapkido
  • Nick Tsavalos 6. Dan Yoo Sul
  • Drago Barisic 5.Dan Hapkido
  • Zoran Sinkovic 4.Dan Combat Jutsu

Hangulatos és színvonalas edzések voltak. A résztvevők nem csak a tradicionális, hanem az utcai szituációkban is helytálló technikákkal ismerkedhettek meg. Ezek a következők voltak:

  • esés tanulás, földharc, kis bot, hosszú bot technikák,
  • támadó kéz és lábtechnikák,
  • törés technikák.

Az edzések olyan felejthetetlen hangulatban és színvonalasan voltak megtartva, amit minden harcművésznek ajánlok. A Taekwondo mozgásanyaga nagyon hasonlóak és maximálisan kiegészítik egymást. Mindenki egymást segítve, tanulta a danos technikákat és maximális tisztelet övezte a Nagymestereket, akik oktatták a Hapkidot - számolt be Hegyes Imre 3 danos Mester. A mester célja, hogy a 3. Danos Taekwondo tudását bővítve, a Hapkido Harcművészetben is elérje a fekete öves minősítést. 2013-ban megszervezte a III. Hapkido Szemináriumot és 2014-ben is szeretné ezt a hagyományt tovább vinni.

Edzéseinken minden korosztályt szeretettel várunk!

info: www.sentinelse.hu T: 06/20-551-0919

Hegyes Imre 3. danos Taekwondo Mester