Versenyek

Az irányított erő művészete - Hapkido

Szép sikereket értek el a Sentinel S.E tanítványai

A Hapkido sportág hazai megismertetésében, népszerűsítésében és nem utolsó sorban további nemzetközi sikereiben mérföldkőnek számít, hogy megalakult a Tradicionális Hapkido Szövetség.

Ismét fantasztikus eredményt értek el a Sentinel SE Taekwondosai a 11.Hungarian Open Poomsae Nyílt Magyar Formagyakorlat Bajnokságon.

Elsőként szervezte meg a Sentinel SE Hegyes Imre Mester irányításával az újonnan megalakult Tradicionális Hapkido Szövetség szemináriumát és versenyét.

Rúgástechnikai számban

14 év feletti fiú  4 induló

Aranyérem: Hrozik Ferenc
Ezüstérem: Barna Bálint
Bronzérem: Magyari Zoltán
IV.helyezett: Papp Gábor (Hwarangdo)

14 év alatti fiú  6 induló

Ismét fantasztikus eredményt értek el a Sentinel SE Taekwondosai  a 10.Hungarian Open Poomsae Nyílt Magyar Formagyakorlat Országos Bajnokágon.

 

Ragyogó eredménnyel zárt a Sentinel Olimpiai Taekwondo Sportegyesület október 07-én, Budapesten a Láng Sportcsarnokban megrendezett 10.Nyílt Magyar Formagyakorlat Országos Bajnokságon.

A versenyen 15 ország képviseltette magát,közel 250 indulóval. Egyesületünk a  magyar egyesületek közül a legtöbb indulóval 7 fővel nevezett be .

 

FANTASZTIKUS EREDMÉNY A TAEKWONDO ORSZÁGOS FORMABAJNOKSÁGON

A Sentinel SE Taekwondosai 10 aranyéremmel,  7 ezüstéremmel és 7  bronzéremmel tértek haza a XVI. WTF Taekwondo Országos Formagyakorlat Bajnokságról.

Fantasztikus eredmény a XV. WTF Taekwondo Országos Formabajnokságon! A Sentinel SE Taekwondosai 8 aranyéremmel, 8 ezüstéremmel és 7 bronzéremmel tértek haza Nagykátáról.

Ismét fantasztikus eredményt értek el a Sentinel SE Taekwondosai a 8.Hungarian Open Poomsae Nyílt Magyar Formagyakorlat Országos Bajnokágon!

2015.május 16., Nagykáta

A Nagykátán megrendezett Országos Formagyakorlat Bajnokságon közel 10 klub képviseltette magát és 125 induló nevezett be.

A SENTINEL SE tanítványai fantasztikus eredménnyel zárták a napot. A legtöbb versenyzőt indító csapat kupáját a Sentinel SE nyerte! A bírói pontozásban is debütált egy Sentinel SE. tanítvány, Hegyesné Bauda Viktória ,aki jelesre vizsgázott ezen a területen is.

Ragyogó eredménnyel zárt a Sentinel Olimpiai Taekwondo Sportegyesület az október 04-én Budapesten, a Láng Sportcsarnokban megrendezett 7. Nyílt Magyar Formagyakorlat Országos Bajnokságon.

A Nagykátán megrendezett Országos Formagyakorlat Bajnokságon közel 10 klub képviseltette magát! A SENTINEL SE tanítványai fantasztikus eredménnyel zárta a napot. A legeredményesebb csapatkupa 2. helyezését és a legtöbb versenyzőt indító csapat kupáját nyerte!

A bíró pontozások nem mindig mutatták a valós eredményeket, de így is a szoros versenyben mindenki a maximumot hozta ki magából és mindenki nagyon büszke lehet magára. A csapatunk rekordnak is nevezhető teljesítményt ért el a tegnapi versenyen!

Minden korosztályban, egyéniben aranyérmes lett a Sentinel SE!

Oldalak

Dogdivat kutya-macska kellékek