TAL- Extrém taekwondo show

2013. szeptember 06., péntek

Korea legendája:

TAL- Extrém taekwondo show

2013. szeptember 06. péntek 19 óra

TAL taekwando show

A TAL egy olyan szavak nélküli előadás, amely a koreai kulturális örökséget képviselő bámulatos taekwondo mozdulatokon alapszik. Egy fantasztikus történetet mutat be, ötvözve a tradicionális koreai táncot, a keleti dobolást és a fiatalság jelenlegi kulturális ikonjainak számító break táncosok produkcióját.

Az S.R Group Entertainment tulajdonosa, Choi Sori az 1961-ben alapított, közel 70 millió tagot számláló Koreai Taekwondo Szövetséggel közösen hozták létre a TAL produkciót, és indították el világkörüli turnéjára.

2010 óta 18 országban és 24 városban lépett színpadra a TAL produkció, mely a koreai hagyományos művészetet és kultúrát hivatott reprezentálni. Jelenleg 200 országot jár be világkörüli turnéjuk, melynek keretében Magyarországra is ellátogatnak.

A TAL szó jelentése: maszk. A nyugati értelmezésben a maszk valami eltakarására szolgál, a keleti filozófia értelmében azonban az emberi lelket teszi láthatóvá.

A közel 90 perces előadás során fordulatokkal teli, színes történetet láthatnak a nézők, melyet 38 színész elképesztő akrobatikus mozdulatokkal, ritmusos zenével, modern és tradicionális táncmozdulatokkal ad elő.

A történet egy olyan világban játszódik, ahol még nem született meg a jó és a rossz, az emberek és istenek harmóniában és békében élnek egymás mellett. Az emberiség spirituális megvilágosodást próbál elérni a taekwondo gyakorlatokon keresztül. Létezik azonban egy olyan hatalommal rendelkező maszk (TAL), mely képes az embereket gonoszra vagy jóra fordítani. Ezt a maszkot az istenek védelmezik, hogy gonosz erők ne élhessenek vissza hatalmával.

Mars, a sötét oldal képviselője mindent elkövet a “TAL” megszerzéséért, hogy a világ urává válhasson. Terra, a jóság megtestesítője pedig védelmezi a maszkot, hogy továbbra is megtarthassa felügyeletét a békés emberi világ felett.

A színészek kirobbanó energiája, az előadás ellenállhatatlan ereje, folyamatos lüktetése, az izgalmas zene, a letisztult látvány - korra, nemre való tekintet nélkül - minden nézőt magával ragad. A TAL egy életre szóló, örök emléket hagy.

Jegyek: Magyar Taekwondo Szövetség J

Jegyárak: 3500 Ft / 4500 Ft, amit a Mesternél kell befizetni. (A jegyár attól függ, hogy a szélén vagy a középen szeretnél ülni.)

A jelentkezési határidő: 2013. szeptember 04.

Mindenkit szeretettel várunk!

TAL letölthető, nagy felbontású fotók:

http://www.mediafire.com/folder/bahzpjsd2g58g/Photos

Dogdivat kutya-macska kellékek