I. Sentinel Hapkidó szeminárium, 2013.01.26

2013. január 26., szombat

A Kistarcsai Sentinel Taekwondo SE szervezésével egy fantasztikus Hapkido Szemináriumot tartott közösen Hegyes Imre 3. danos Taekwondo mester, valamint Kopasz Attila 3. danos Hapkido mester és a Hódmezővásárhelyi Hwarangdo Sportegyesület tanítványai.

A szeminárium Kistarcsán, a Simándy Általános Iskolában 2012 .január 26-án, szombaton került megrendezésre. A közel 6 órás edzésen eséstechnikák, kéz- és könyökfeszítések, dobások, kés és fegyver elleni technikák, illetve földharc oktatása volt terítéken. A Sentinel SE közel 20 fővel képviseltette magát és a mester nagyon büszke volt tanítványaira, hogy pár hónap alatt jól felkészültek a szemináriumra.

Kopasz Attila Hapkido mester a látottak alapján nagyon megdícsérte a tanítványokat. Hegyes Imre mester elmondta, hogy egy jó Taekwondosnak az önvédelemből és az eséstechnikákból is jól fel kell készülnie, mert egy jó harcművésznek sokoldalúnak kell lennie.

Hegyes Imre szeptemberben állította fel a Taekwondo mellett a Hapkido önvédelmi edzéseket. Az edzéseket csütörtökön 19.00-tól és szombaton 9.30-tól lehet megtekinteni és kipróbálni a Simándy általános iskola tornatermében.

Az edzések célja, hogy Kistarcsán minden generációhoz eljusson az alapszintű önvédelem megtanulása és a mozgás szeretette.

A felvétel folyamatos, minden mozogni, sportolni vágyó gyerekeket és szülőket is várunk, hisz közös érdekünk, hogy megvédjük magunkat és magabiztosak legyünk az utcán!

Jelentkezni vagy érdeklődni lehet Hegyes Imre 3.danos Taekwondo mesternél lehet!

Tel: 0620/551-0919 info@sentinelse.hu